Abonaments

General: Tens un descompte del 20% a partir de la compra de tres o més espectacles de la nostra programació (aquest abonament no inclou les òperes Macbeth, Così fan tutte i María Moliner).

Fes un tast: Comprant un abonament general tens un descompte del 10% per un títol d’òpera (Macbeth, Così fan tutte i María Moliner). A més, tendràs un regal exclusiu amb la nova imatge del Teatre Principal.

Òpera: Tens un descompte del 10% per la compra dels cinc espectacles de la 31 Temporada d’Òpera i Ballet (Macbeth, Così fan tutte, María Moliner, Recital de Josep Bros i Carmen). A més, tendràs un regal exclusiu amb la nova imatge del Teatre Principal.

Fes clic aquí i obtèn el teu abonament

Descomptes

General* 10%: majors de 65 anys, persones amb una discapacitat igual o superior al 33%, demandants de feina, Carnet Jove, estudiants, grups a partir de 10 persones.

Òpera* 5%: majors de 65 anys, persones amb una discapacitat igual o superior al 33%, demandants de feina, Carnet Jove, estudiants, grups a partir de 10 persones.

Últim minut Òpera: Els menors de 25 anys tenen un 50% de descompte si compren l’entrada una hora o menys abans del començament de la funció.

*Sols s′apliquen a tarifes superiors a 12€. Efectuada la compra, els descomptes que requereixin identificació personal s'hauran de validar a taquilla.