El fill que vull tindre és la proposta que la companyia valenciana El Pont Flotant posarà en escena a la Sala Gran del Teatre Principal el proper 11 de febrer. Es tracta d’un muntatge que té el conflicte intergeneracional com a rerefons però que amb tendresa, humor i ironia parla dels lligams emocionals entre pares i fills.

Per a dur a terme la funció, els membres d’El Pont Flotant han organitzat un taller escènic per a dues franges d’edats: de 10 a 12 anys i de 50 a 70 anys; a més també es precisa una persona de 80 anys. Seguim necessitant participants en el taller de més de 50 anys. Si t’agrada el teatre, tens més de 50 anys i vols participar-hi, envian’s un correu a comunicacio@teatreprincipal.com amb una foto, la teva edat i una breu explicació de qui ets i perquè vols fer aquesta activitat. Rebrem propostes fins el dimecres 1 de febrer.

El taller s’impartirà en quatre sessions que seran el dimecres 8, dijous 9 i divendres 10 de febrer, de les 17.30 a les 20 hores, i el dissabte 11 de les 10.30 a les 13.30 hores.

Comments are closed.