Dies abans de la seva actuació en el Teatre Principal de Palma, el 14 de juny, els artistes de Grand Applause proposen un monogràfic intensiu de 6 hores dirigit al col·lectiu artístic visual de la illa: videoartistes, performers, arquitectes, coreògrafs, ballarins, actors, dissenyadors, artistes plàstics, cineastes, etc.

De la translació d’un format expositiu a un performatiu, de la recerca sobre el llenguatge a les convencions, de l’espai a l’arquitectura virtual, de la força coreogràfica al ritme musical, de l’objecte al subjecte i d’allò quotidià a la ficció. Tots aquests paràmetres seran conduïts per Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol, explicant-nos també el naixement de Grand Applause; una aproximació a la convenció de l’òpera i una reflexió sobre el tema de l’autoria.

Jorge Dutor (escenògraf, dissenyador i performer) i Guillem Mont de Palol (coreògraf, ballarí, performer i professor de recerca del moviment) s’uneixen professionalment el 2008 Amsterdam per començar un procés de recerca i creació escènica. Coneix més sobre el projecte de de Jorge i Guillem

Més informació i inscripcions: nperessini@teatreprincipal.com
Pagament a la web i taquilla del Teatre Principal
Preu: 30€

Dies: Dijous 8 i divendres 9 de juny
Horari: de 16 a 19h
Sala Petita del TP 

INSCRIPCIÓ ONLINE

Comments are closed.