Amics de l`Òpera

Amics del Teatre

Amics de l’Òpera del Teatre Principal Illa de Mallorca és una associació sense ànim de lucre creada per difondre i fomentar l’òpera a l’illa de Mallorca.

Nascuda a l’entorn de les temporades líriques del Teatre Principal, cerca la major interacció amb la Fundació que regeix el Teatre, i est�� oberta a participar i col·laborar en totes les iniciatives operístiques que se desenvolupin en el nostre àmbit geogràfic.

L’associació pretén promoure la participació ciutadana en el marc operístic i aspira a ser un referent cultural en aquesta matèria. L’Associació, centrada en tasques de divulgació i estímul, pretén dur a terme també un pla de sensibilització per apropar els joves al món de l’òpera com a mitjà de pervivència del gènere i aspira a reforçar la imatge exterior de Mallorca com a destinació d’un turisme cultural amb el suport de patrocinadors públics i privats.

www.operamallorca.org��

Passione Lírica

A mitjans de 2008, va néixer a Palma de Mallorca, l'associació Passione Lirica, fruit de la passió i experiència en el món de la música dels seus socis, molts d'ells vinculats al Teatre Principal de Palma. Aquesta iniciativa sense ànim de lucre, pretén formar part de les iniciatives socioculturals de qualitat de les Illes Balears. Amb aire fresc i nou, desenvolupen des dels seus inicis una intensa activitat divulgativa i productiva d'esdeveniments relacionats amb els seus fins. Són col·laboradors del Teatre Principal de Palma en diverses exposicions, concerts, o conferències des de la seva fundació. També col·laboren amb altres teatres, associacions i patrocinadors que dónen sempre suport al fet musical.