Lloguer d'espais

El Teatre Principal disposa de diversos espais amb total disponibilitat per a la celebració d’actes, reunions, conferències, taules rodones, encontres professionals, congressos, etc. Consultau al 971 21 96 89 les condiciones i les tarifes de lloguer.

Sala Gran

És la sala històrica del Teatre Principal i, amb capacitat de 833 espectadors, té forma de ferradura. El seu escenari amb 23 metres d'alçada permet plantejar qualsevol tipus d’espectacle i compta amb un fossat d’orquestra amb plataformes hidràuliques del tipus spiralif. Està dividida en platea, llotges de platea, llotges de primer, segon i tercer pis, amfiteatre i galeries.

Sala Petita

Situada a sobre la platea de la Sala Gran té una capacitat de 144 espectadors. Es tracta d’un espai totalment diàfan que mitjançant un sistema de tarimes permet diferent configuracions de graderia i escenari, La dotació d’il·luminació i audiovisuals es valora per a cada producció.

Sala de Tertúlies-Cafeteria

La Sala de tertúlies i la Cafeteria són dos espais contigus que estan situats al segons pis del Teatre, just a sobre de l’entrada principal. Es tracta de dues sales independents però que estan connectades per un petit accés. La Cafeteria té tres grans finestrals que donen a l’exterior i disposa de taules i cadires, així com d’una barra de bar. La Sala de tertúlies, que està decorada amb tres làmpades amb vidres de Murano, té un accés directe a la Costa del Principal. Té capacitat per a 100 persones.

Espai Zero

L’Espai Zero és l’avantsala de la Sala Petita, amb la qual comunica amb unes amples escales i un ascensor. Té llum directe de l’exterior i disposa d’una estructura perimetral molt irregular. Està situat a la cinquena planta de l’edifici per la zona d’entrada del públic. El seu accés pot ser a través de les mateixes escales que permeten arribar a les buy modafinil llotges i a l’amfiteatre de la Sala Gran, o a través d’un ascensor. Té una capacitat de 80 persones.

Hall

El hall es troba al nivell del carrer de la Riera, del qual només el separa uns pocs escalons. Està decorat amb cartells antics del segle XIX de les òperes que es feien al Teatre Principal, així com de dos grans miralls.pharmacy online Té un fàcil accés a la Sala Gran. El hall, a més, centralitza les escales i els ascensors que comuniquen els diversos nivells de l’edifici. Capacitat per a 80 persones.

Sala dels Cors

La Sala dels cors éstà situada en el tercer pis. Té uns grans finestrals que permeten l’entrada de llum natural. Disposa d’un piano i unes grades amb cadires que fan d’aquesta sala un lloc ideal per a petites audicions, conferències,canadian pharmacy xerrades o reunions. Capacitat per a 80 persones. Sala dels Cors Les sales de tertúlies, Espai Zero, dels Cors i el Hall estan preparats per acollir qualsevol acte cultural o empresarial. El teatre ofereix diferents solucions tècniques d’il·luminació i megafonia a més de la possibilitat d’instal·lar tarimes o passarel·les, segons disponibilitat de mitjans i espai.