NOUS CORISTES. El Teatre Principal de Palma ha convocat les proves d’accés als cors  per les incorporacions de nous cantaires, que tindran lloc els dos darrers caps de setmana del mes de setembre.

Els aspirants a entrar al Cor modafinil online del Teatre Principal, el cor titular, tenen dues sessions de prova: els divendres 23 i 30 de setembre, de les 19 a les 20 hores. En aquest cas, els interessats han de preparar tres peces, les partitures de les quals es poden més avall d’aquestes línies. Es tracta de Lacrimosa, del Requiem, de Mozart; Gli arredi festivi, del Nabucco, de Verdi; i de Let down the bars, O Death, de Samuel Barber.

Les proves per accedir als cors filials (Petitons, Infantil canadian pharmacy online i Juvenil) se celebraran els dissabtes 24 de setembre i 1 d’octubre, de les 10 a les 13 hores.

Les proves es realitzaran al mateix teatre principal i canadian pharmacy cialisl’accés serà per la porta de la Costa del Teatre. Tots els aspirants han de dur una foto carnet i els major d’edat, una fotocòpia del DNI.

mozart_lacrimosa nabucco letdownthebars

Comments are closed.