Consulta las convocatòries disponibles

Teatre Principal

Setmana Mallorca Cultura

Mostra de col·lectius no professionals al Teatre Principal de Palma
17-23 juny 2019

Mallorca Cultura és una setmana dins de la programació pròpia del Teatre Principal destinada a mostrar una selecció de les propostes artístiques mallorquines no professionals més rellevants que s’estan duent a terme al territori. El projecte té com a objectiu visibilitzar i donar suport a aquells projectes de tots els àmbits de creació que han nascut de col·lectius no professionals i que han contribuït a generar canvis socials, educatius o culturals en els seus entorns més propers.

La presentació de les propostes s’inicia des de la publicació de la convocatòria i estarà oberta fins el 20 de desembre de 2018.

Tota proposta que arribi més enllà d’aquesta data no serà valorada.

Per poder fer arribar les propostes al Teatre Principal de Palma cal enviar un correu a l’adreça centres@teatreprincipal.com amb la següent documentació:

-Annex I degudament emplenat.
-Dues fotografies de bona qualitat
-Dossier explicatiu del projecte

Bases 
Annex 1

 

II Premi Mallorca de Dramatùrgia 2019

El Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca i la Fundació Teatre Principal de Palma convoquen el II PREMI MALLORCA DE DRAMATÚRGIA 2019 amb l’objectiu d’impulsar la creació de texts dramàtics en llengua catalana.

La presentació de les propostes s’inicia des de la publicació de la convocatòria i estarà oberta fins el 27 de maig de 2019.

Bases
Annex 1
Annex 2

 

Convocatòria de coproducció en xarxa

L’objecte d’aquest procés és la selecció d’una proposta d’arts escèniques dirigida a públic familiar per la coproducció entre tots els membres de la xarxa durant la temporada 2019-2020.

Poden ser coproductors les persones físiques (artistes autònoms o empresaris individuals) i persones jurídiques públiques o privades (empreses, fundacions, associacions, festivals, etc...) residents a les Illes Balears o no residents de procedència balear, que compleixin tots els requisits específics indicats.

Aquesta és la primera edició de la convocatòria de coproduccions per propostes escèniques orientades a públic familiar de la xarxa formada pel Teatre Principal de Palma, la Fundació Teatre Principal de Maó, l’Institut d’Estudis Baleàrics, el Consell Insular d’Eivissa, el Consell Insular de Formentera, l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu i Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears.

Tots aquells interessats hauran de presentar la seva sol·licitud necessàriament a través de l’adreça electrònica projectes@teatreprincipal.com indicant a l’assumpte el nom del projecte, des del 29 de gener fins al 2 de març a les 23:59h.

Bases
Instruccions
Annex 1
Annex 2

Convocatòria de coproducció del teatre principal de Palma 2019

S’obre el procés de selecció per a un projecte de coproducció amb el Teatre Principal de Palma durant l’exercici 2019. Aquesta és la quarta edició de la convocatòria de coproduccions del Teatre Principal de Palma. Una convocatòria que té com a finalitat  impulsar la creació artística local i que es va consolidant any rere any.

Aquest procés té com objectiu obrir un període per a la presentació de projectes de coproducció entre els artistes, col·lectius, entitats o empreses, residents a les Illes Balears o no residents però de procedència Balear, i el Teatre Principal de Palma, per tal d’incorporar el projecte seleccionat a la programació de la Sala Petita durant el tercer quadrimestre de 2019. Enguany, presentem una única convocatòria oberta a propostes d’arts
vives.

Termini de lliurament: fins el 18 de març.

Bases
Instruccions
Annex 1
Annex 2

 

II Autor resident 2019

El Teatre Principal de Palma obre convocatòria per a la selecció d’un autor/a resident durant el segon 
semestre de 2019. Amb aquesta convocatòria, el TP pretén donar impuls a un autor o autora de procedència balear que escrigui en català i que estigui desenvolupant un projecte dramatúrgic que combregui amb les seves línies artístiques.

Termini de lliurament: 17 de juny de 2019.

Bases
Annex