Theater Plaça Major

September

Nit de Reis Parking Shakespeare

Season:

2022/2023

September, 10

6 p.m.

Duration

80 minutes

Languages

Català

Recommended age

From 8 years

La companyia Parking Shakespeare porta una nova versió de Nit de Reis, adaptada per la dramaturga i directora Marta Aran, la qual ha fet una revisió actualitzada dels nostres dies del clàssic de William Shakespeare. Nit de reis és una comèdia d'embòlics amorosos, on es plantegen diferents formes d'estimar i diferents maneres d'entendre la identitat i els rols de gènere. Marta Aran ha volgut aproximar aquest clàssic a la teoria Queer i inspirar-se en l'estètica del món Drag, especialment, en els Drags Kings, un col·lectiu minoritari dins d'aquest món.

Parking Shakespeare porta des del 2009 representant peces de William Shakespeare a l'aire lliure, sense necessitat d'escenografia, ni equipaments de so o llums. Els seus muntatges recauen en la paraula i les interpretacions de les actrius i actors de la companyia, tornant a l'essència del teatre popular de Shakespeare però amb una revisió i actualització de les seves obres per a fer-les més properes al públic dels nostres dies.


Direcció
Marta Aran 

Intèrprets
José Pedro García Balada, Freyja Palau, Ariadna Matas, Mireia Cirera, Pep Garcia-Pascual, Adrià Díaz, Marta Codina, Joana Sureda, Mateu Bauçà i Santi Monreal

Vestuari
Zaida Crespo

Maquillatge
Óscar Soler Marchena

Fotografies
elxavixavi fotògraf

Direcció artística
Pep Garcia-Pascual

Producció
Óscar Jarque#EmocionsEnViu
Facebook
Teatreprincipaldepalma
Instagram
teatreprincipal
Twitter
teatreprincipal
Share: