Workshops

El cuerpo como lugar de aparición

Mónica Valenciano

En el context de la presentació de l'espectacle Imprenta acústica en (14 borrones)... de una aparición (4 de maig).

Aquesta trobada es proposa com un espai de laboratori sobre el llenguatge del cos en les seves possibilitats de recerca, creació i composició .

Dansa i corpografia

Es treballarà a partir d'escriptures del cos, des de l'observació de la gramàtica i acústica del moviment cap a la trobada orgànica de la pròpia veu.

Partint d'eines donades i segregades en el laboratori, s'abordarà la pràctica de la composició, des de la construcció d'un inventari de materials, a la posada en joc de diferents seqüències i corpografies en relació al funcionament del teixit espacial.

Aplicacions

Modulacions -Textures -Tonalitats - Qualitats i qualitats del moviment

Lloc: La Misericòrdia

Aforament: 20 persones

El preu inclou una entrada a l'espectacle

Price

35 euros

Schedules

Thursday 2 May and 10:00h a 14:00h

Friday 3 May and 10:00h a 14:00h

Registration

Cuerpo colectivo

Amalia Fernández

En el context de la presentació de l'espectacle El resistente y delicado hilo musical  (7 i 9 de març), Amalia Fernández impartirà el taller Cuerpo colectivo. Partim del supòsit que les pràctiques col·lectives són necessàries per al coneixement de l'individu: de les seves potències i dels seus límits. Partim del supòsit que som part d'un tot, encara que només sigui perquè tots som habitants del mateix univers. Partim de la base de la necessitat de l'altre, encara que només sigui perquè som mamífers. En Cuerpo colectivo desplegarem eines per a treballar en xarxa, desenvolupant així l'escolta, la dissociació, l'instint, la intuïció… i poder utilitzar aquests entrenaments en l'àmbit artístic i humà.

Dirigit tant a persones que treballen en les arts vives, actors/actrius, ballarins/ballarines i performers, com a públic general de totes les edats (mínim 16 anys).


Lloc: La Miseriòrdia
Aforament: 25 persones
El preu inclou una entrada a l'espectacle

Es pot assistir només a 1 sessió.  

Cal portar: llibreta, boli, roba còmoda, mòbil amb auriculars. Cal tenir localitzat per internet o guardat al mòbil una cançó que t'agradi moltíssim.Price

35 euros

Schedules

Friday 8 March and 14:00h a 18:00h

Saturday 9 March and 10:00h a 14:00h

Registration
  • «
  • 1
  • »