21 de Octubre de 2020

Shakespeare vuelve al Principal con un musical de "Sueño de una noche de verano"

El sábado 24, la compañía Ventrículo Veloz presenta Dados

El Teatre Principal acollirà el proper cap de setmana a la Sala Grandues funcions de la comèdia de William Shakespeare Sueño de una noche de verano, que arriba en clau musical de la mà de la companyia Lagarto, lagarto i Zazurca Artes Escénicas en dues funcions, el dissabte 24 a les 20 hores i el diumenge 25 a les 18 hores.

Aquest clàssic de Shakespeare promet ser un dels grans atractius de la temporada teatral. Arriba a Palma amb l’aval de una gira que ha portat aquest muntatge per pràcticament tot Espanya i de la crítica especialitzada que es ret a “una hora i mitja de rialles i bogeries sense aturall”.

Cinc músics en directe interpreten la música creada per Kike Lera i això fa encara més atractiva aquesta aposta escènica, amb adaptació i direcció d’Alfonso Palomares, que es mou entre la polissonada i l’embolic escènic.

A més, a la Sala Petita, el dissabte 24, la companyia Ventrículo Veloz representarà Dados, una obra que narra les dificultats de ser adolescent, sumades a les de ser trans. En to de comèdia, l'obra mostra com la major part de les traves no sorgeixen pel canvi de gènere, sinó pel rebuig social. Dados ha estat reconeguda amb el Premi Max 2019 a Millor Espectacle Familiar o Juvenil.Noticias