11 de Octubre de 2019

El Teatre Principal, a Oviedo per l'assemblea d’Ópera XXI

Ha participat a un seminari sobre com arribar al públic més jove

Una delegació del Teatre Principal de Palma, encapçalada pel seu director, Josep R. Cerdà, participa ahir i avui a les jornades per a directors i programadors que organitza l’associació Ópera XXI a Oviedo.

Amb el títol de Programar y comunicar para la generación Y, aquestes jornades, amb participació de representants de teatres d’òpera de tot Espanya i diferents experts, ha analitzat com programar i comunicar l’òpera per a les generacions més joves, l’anomenada Generació Y.

Com a membre de la associació Opera XXI, el Principal també ha participat en la assemblea bianual d’aquesta institució, que agrupa els teatres i festival d’òpera d’arreu de l’Estat espanyol. En aquesta trobada, entre d’altres punts, s’ha decidit guardonar amb els premis honorífics Ópera XXI a José Antonio Campos Borrego, per la seva trajectòria com a gestor cultural en el món de la lírica; La Caixa, pel seu suport a nombroses iniciatives operístiques; i Amigos Canarios de la Ópera de Las Palmas, pels més de 50 anys que porta treballant per l’òpera.

Així mateix, els membres d’Ópera XXI assistiren anit a la representació de l’òpera Rinaldo al Teatro Campoamor, una producció on les noves tecnologies hi juguen un paper fonamental.Noticias