22 de Octubre de 2019

Arriba "La Malcontenta", amb l’aval del públic i de la crítica

Basada en la novel·la de Sebastià Alzamora, compta amb la direcció de José Martret i la interpretació d’Agnès Llobet

L’obra de teatre La Malcontenta arriba al Teatre Principal de Palma el proper dijous 24 d’octubre on estarà en cartell fins el diumenge 27. Aquest muntatge es podrà veure el dijous 24 i el divendres 25 a les 20 hores, mentre que el dissabte 26 la funció serà a les 22 hores i el diumenge 27 a les 18 hores.

La Malcontenta és una obra basada en la novel·la de Sebastià Alzamora, que protagonitza l’actriu Agnès Llobet i que ha estat dirigida per José Martret.

La Malcontenta és el retrat d'una dona, forta i vulnerable. Una nina, una jove que intenta alliberar-se d'unes cadenes, aferrant-se a unes altres. Una història apassionada, plena de camins de pedra i espines, on la protagonista desafia el seu destí, que sembla ja escrit. També és una història de bandolers en una Mallorca salvatge, la de les primeres dècades del segle XIX, terra de fam i penúries; un mapa col·lectiu d'una època, i també la semblança d'un lladre en particular, una ànima lliure i sense pietat- Joan Durí-, i la d'aquells que el varen seguir cercant el pa de cada dia, al preu que fos.

Cal destacar que en acabar funció del diumenge 27 d’octubre tindrà lloc un col·loqui obert al públic amb la participació de Sebastià Alzamora, autor de la novel·la original, i de l’actriu Agnès Llobet. 

Més informació: https://www.teatreprincipal.com/ca/ficha/detalle/269/la-malcontenta/Noticias