Poesía Sala Gran

Noviembre

Festa de la poesia XXIV Festival de Poesia de la Mediterrània

Temporada:

2022/2023

Martes 29 Noviembre

20:00 horas

Duración

60 minutos

Edad recomendada

A partir de 14 años

Vint-i-quatre anys del Festival de Poesia de la Mediterrània amb un lema més radical i potent que mai: Poesia és lluita. En una societat en què senyoreja la guerra, la injustícia, la desigualtat, la misèria, el dolor i les mil i un malures que intenten convertir els essers humans en persones insensibles i robotitzades per tota casta d’esclavatges i de consumismes alçam la poesia com una eina de combat i d’alliberament de l’esperit, una eina que augmenti la percepció i el pensament, que ens faci més lliures i més feliços.

Hem convocat nou poetes en cinc llengües  que ens donaran els seus versos que conten i canten el pas del temps, les aventures de l’amor, les angoixes de la solitud, el fervor de les transformacions,  la tristesa del fracàs, la tendresa de la solidaritat, i l’alegria de viure. De passar gust i fer passar gust. De ser vius en un món de zombis.

Recordarem tres centenaris de tres grans poetes catalans: el cent anys de la mort de mestre Miquel Costa i Llobera i els cent anys dels naixements de Gabriel Ferrater i de Joan Fuster. I recitarem a voler els seus versos alats.

Antoni Cuenca, director d’orquestra i intèrpret, acompanyarà, amb la creativitat del seu contrabaix, les veus musicals de la poesia. 

Dirección
Biel Mesquida

Poetas
Miquel Àngel Adrover
Ramón Andrés
Odile Arqué
Arnau Barios
Louise Dupré
Mari Luz Esteban
Clara Fiol
Nisrín Akram Khouri
Aina Riera

Contrabajo
Antoni Cuenca

Dramaturgia
Joan Fullana

Imagen i graficas
Pedro Oliver

Escenografía i videoproyecciones
cataclístic magnètik


#EmocionsEnViu
Facebook
Teatreprincipaldepalma
Instagram
teatreprincipal
Twitter
teatreprincipal
Compartir: