Poetry Great Hall

November

Festa de la poesia XXIV Festival de Poesia de la Mediterrània

Season:

2022/2023

November, 29

8 p.m.

Duration

60 minutes

Recommended age

From 14 years

Vint-i-quatre anys del Festival de Poesia de la Mediterrània amb un lema més radical i potent que mai: Poesia és lluita. En una societat en què senyoreja la guerra, la injustícia, la desigualtat, la misèria, el dolor i les mil i un malures que intenten convertir els essers humans en persones insensibles i robotitzades per tota casta d’esclavatges i de consumismes alçam la poesia com una eina de combat i d’alliberament de l’esperit, una eina que augmenti la percepció i el pensament, que ens faci més lliures i més feliços.

Hem convocat nou poetes en cinc llengües  que ens donaran els seus versos que conten i canten el pas del temps, les aventures de l’amor, les angoixes de la solitud, el fervor de les transformacions,  la tristesa del fracàs, la tendresa de la solidaritat, i l’alegria de viure. De passar gust i fer passar gust. De ser vius en un món de zombis.

Recordarem tres centenaris de tres grans poetes catalans: el cent anys de la mort de mestre Miquel Costa i Llobera i els cent anys dels naixements de Gabriel Ferrater i de Joan Fuster. I recitarem a voler els seus versos alats.

Antoni Cuenca, director d’orquestra i intèrpret, acompanyarà, amb la creativitat del seu contrabaix, les veus musicals de la poesia. 

Direcció Biel Mesquida

Contrabaix Antoni Cuenca

Dramatúrgia Joan Fullana

Imatge i gràfiques Pedro Oliver

Escenografia i videoprojeccions

cataclístic magnètik 


#EmocionsEnViu
Facebook
Teatreprincipaldepalma
Instagram
teatreprincipal
Twitter
teatreprincipal
Share: