Work with us

The Teatre Principal de Palma has established a new system of temporary contracting that consists of job banks corresponding to various professional profiles that are aimed at covering the work needs that will result from the artistic activity that shall take place throughout 2017.

Those interested can consult the requirements and conditions of each professional profile in the attached files. CVs have to be registered at the Teatre Principal, between 9am and 2pm from Monday to Friday. If you have any doubts or queries, you can send an email to borsins@teatreprincipal.com
 

Period opened until: May 30, 2019

proc-seleccio-mosso-doficis.pdf

Period opened until: Nov. 28, 2018

Es cerca un administratiu per contracte d'obra i servei per a cobertura urgent al àrea d'Administración i SSGG.

borsi-administratiu-area-contractacio-publica1.pdf

acta-de-seleccio.pdf

Period opened until: July 25, 2019

Selecció de periodista o publicista per cobrir els serveis de comunicació digital i màrqueting

borsi-coordinadora-de-larea-de-comunicacio.pdf

Period opened until: Nov. 21, 2017

La Fundació Teatre Principal de Palma ha convocat un procés de selecció del cap de l'àrea d'Administració i Serveis Generals. La data límit de presentació de sol·licituds va ser el 21 de novembre. En el segon arxiu adjunt trobareu la Convocatòria del procés de selecció del cap d'àrea d'Administració, Bases per a la contractació, el document d'Autobaremació i la Sol·licitud per participar en el procés de selecció.

El Tribunal Qualificador, constituit el passat 31 d'octubre, està format per Ana Catalán Carrera, presidenta; Bartomeu Homar Bestard, vocal que actua com a secretari; i María Luisa Moro Velasco, vocal.

El Tribunal qualificador, reunit el passat 28 de novembre, després de revisar que les sol·licituds presentades compleixin amb els requisits que figuren a les bases de la convocatòria, ha elaborat la llista d'aspirants admesos i la llista d'aspirants exclosos del procés de selecció per a la provisió, mitjançant contactació de caràcter laboral, del cap de l'Àrea d'Administració i Serveis Generals de la Fundació Teatre Principal de Palma. Podeu consultar la llista en el primer document adjunt.

El Tribunal Qualificador s'ha reunit per fer la baremació de cada sol·licitud dels aspirants admesos. En els documents adjunts podeu consultar el resultat.
El Tribunal Qualificador s'ha reunit el 22 de gener per tractar les esmenes dels aspirants. Ho podeu consultar a l'acta n 4 i a l'Annex 1 de l'acta.
El Tribunal qualificador de selecció del cap de l'Àrea d'Administració i Serveis Generals de la Fundació Teatre Principal de Palma ha conclós el procés. Podeu consultar els resultats en el document adjunt Resolució cap d'Admnistració.

annex-1-acta-4-baremacio-ponderada-definitiva-22-de-gener.pdf

resolucio-cap-area-administracio.pdf

anex-4-web-tp.pdf

anex-2-web-tp.pdf

documentacio-tp.pdf

llistat-definitiu-admesos-i-exclosos-tp.pdf

baremacio-tp.pdf

acta-n3.pdf

acta-n4.pdf

Period opened until: Dec. 31, 2019

administratiu_tp.pdf

Period opened until: Dec. 31, 2019

modista_tp.pdf

Period opened until: Dec. 31, 2019

ajudant_modista_tp.pdf

Period opened until: Dec. 31, 2019

Period opened until: Dec. 31, 2019