Working days Small Hall

April

Jornades sobre la Inclusió Social a les Arts Escèniques

Season:

2019/2020

April, 15

5 p.m.

Duration

120 minutes

Price

Free

Un teatre obert a #tothom i arrelat a la #comunitat és l’objectiu que perseguim a la nostra trobada anual. Una cita configurada per ponències, presentacions, sessions de treball, debats, tallers i l’exhibició d’espectacles, on crear xarxa i reivindicar la diferència com a riquesa social i  cultural.

Les jornades són un marc formal on donar visibilitat als projectes dedicats a treballar la inclusió social dels col·lectius en risc d’exclusió social o capacitats diferents a partir de la creació artística comunitària.

Les Jornades d’Inclusió a les Arts Escèniques del Teatre Principal es celebren anualment la darrera setmana de setembre. Enguany la tercera edició es celebrarà els dies 25 i 26 de setembre 2020. Prèviament, dia 15 d’abril 2020, vos convidam a assistir a la presentació de les conclusions de les Jornades 2019 on desgranarem les necessitats i accions que sorgiren a la sessió de treball de projectes i iniciatives locals i ho compartirem amb representants de diferents àrees i departaments en una Taula Institucional.

Reserva la teva entrada, de forma gratuïta, per a la trobada de dia 15 d’abril 2020.

+ Informació: jornades@teatreprincipal.com

Share: