Music Great Hall

February

Perico Sambeat Plays Zappa Opening of the Festival Jazz Palma 2021

Season:

2020/2021

February, 05

8 p.m.

Duration

80 minutes

Price

25 euros

L'internacionalment reconegut saxofonista Perico Sambeat dirigeix un poderós ensemble d'importants músics de jazz per interpretar els temes del seu exitós  disc Perico Sambeat Plays Zappa (Karonte, 2016).

Un magnífic treball realitzat amb tot el rigor i la professionalitat d'aquests grans músics, que donen vida a un excepcional repertori de l'avantguardista obra del geni del rock progressiu Frank Zappa, portant-la a territoris jazzístics sense perdre un àpex l'essència d'aquest original creador.

Temes de Zappa pertanyents als seus emblemàtics discos Hot Rats, Over Nite Sensation, The Grand Wazoo, One Size Fits All o Roxy & Elsewhere, entre altres, han estat gravats sota la direcció de Sambeat, sense escatimar esforços, assajos, transcripcions i tot el necessari per a convertir aquesta producció en un dels projectes més interessants i atractius del moment.

Una original aposta d'absoluta qualitat, dirigida a atreure tant als seguidors de Zappa com a qualsevol bon afeccionat al jazz.+ Principal Streaming Aquest concert compta amb la possibilitat de veure'l des de ca vostra a un preu més reduït, adquirint una entrada en streamingDirecció musical
Perico Sambeat 

Producció
Chevi Martínez /JazzglassPro

Intèrprets
Perico Sambeat: saxo alt, soprano, flauta
Javier Vercher: saxo tenor
Voro García: trompeta
Carlos Martín: trombó
Santi Navalón: piano, teclats
Iván Cebrián: guitarra
Julio Fuster: contrabaix, baix elèctric
Miguel Asensio: bateria


Principal Streaming
Share: