Dance Small Hall

May

Unexploded Bomb Perfect Fatal Error

Season:

2020/2021

May, 14

8 p.m.

May, 15

8 p.m.

May, 16

6 p.m.

Duration

50 minutes

Languages

Dance with text in catalan and english

Price

18 euros

Recommended age

From 13 years

Unexploded Bomb és un videojoc escènic. Una peça de dansa contemporània vehiculada a través de la Ficció Interactiva, un software que simula un entorn on els jugadors utilitzen comandos, instruccions o ordres de text per controlar els personatges i influenciar l’ambient. Una forma de narració interactiva, on el jugador es sent un agent actiu en la trama.

Aquesta proposta és un sistema coreogràfic per una sola intèrpret, conduït per una tècnica i una directora en directe i amb un important pes en la presa de decisions per part del públic.

A través d’imatges de Lee Miller i cròniques de Marta Gellhorn, ambdues corresponsals de guerra, es crearà l’univers poètic per on es mou la nostra intèrpret. La juxtaposició de l’esperit de joc amb un entorn real i cru i el diàleg entre la llibertat i les limitacions seran els elements a través dels quals s’engranarà la peça.

Una coproducció del Teatre Principal de Palma amb Elena LalucatPrincipal Plus! Col·loqui amb membres de la companyia en acabar la funció del dia 14 a la Sala Petita
Principal Streaming Aquest espectacle compta amb la possibilitat de veure la funció del dia 16 des de ca vostra a un preu més reduït, adquirint una entrada en streaming

Direcció
Clàudia Mirambell Adroher, Elena Lalucat

Dramatúrgia
Carlota Grau Bagès

Interpretació
Elena Lalucat

Disseny d’il·luminació i tècnica
Marieta Rojo

Espai escènic
Mar Guerrero

Vestuari
Cláudia Fascio

Composició musical
Bob Gonzales

Disseny projeccions
Marc Homar

Imatge i vídeo
Marc Costa


Instagram
@e.lalucat

#ElPrincipalobert
Facebook
Teatreprincipaldepalma
Instagram
teatreprincipal
Twitter
teatreprincipal
Principal Streaming
Share: