Family Small Hall

February

Atxiiiiim…! Una pequeña historia sobre la amistad

Season:

2020/2021

February, 13

6 p.m.

February, 14

6 p.m.

Duration

40 minutes

Languages

Catalan

Price

8 euros

Na Marcel·lina és una nina com qualsevol altra, però pateix una curiosa molèstia: es posa vermella sense cap motiu. Es posa vermella, però no perquè tengui vergonya o perquè s'enfadi molt, no. Es posa vermella sense motiu, cosa que la fa sentir estranya. Un bon dia coneix n’Ariadna, que també pateix una curiosa molèstia: esternuda cada dos per tres, i això que no està malalta. És amistat a primera vista. Entre vermellors i esternuts, es fan inseparables. Fins que un dia n’Ariadna se’n va a viure a un altre lloc. Na Marcel·lina fa nous amics, cadascun d'ells amb alguna particularitat. Però cap com n’Ariadna. 

Una proposta familiar i educativa que treballa les emocions, les situacions quotidianes i les relacions humanes des d’una història senzilla i entranyable amb uns personatges que fan de la seva singularitat una virtut. Basat en el conte Marcel·lí, de J. Sempé, Atxiiiiim…! és una entranyable història sobre l’amor i l’amistat, l’acceptació de la diferència, la superació, la força de voluntat i la confiança. Un viatge delicat sobre la transició a la vida adulta de dos personatges, Marcel·lina i Ariadna, singulars i divertides, que es tornen inseparables. 


+ Principal Streaming Aquest espectacle compta amb la possibilitat de veure la funció del dia 14 des de ca vostra a un preu més reduït, adquirint una entrada en streaming


Intèrprets
Mar Fiol, Núria Fiol 

Direcció 
Joan Fullana 

Coreografia
Mireia Sans Aleu

Dramatúrgia i creació
La curiosa.

Versió lliure a partir del conte original Marcel·lí, de Jean-Jaques Sempé#ElPrincipalobert
Facebook
Teatreprincipaldepalma
Instagram
teatreprincipal
Twitter
teatreprincipal
Principal Streaming
Share: