Music Great Hall

July

Rock & Press "El último ensayo"

Season:

2020/2021

July, 03

7 p.m.

Duration

70 minutes

Price

De 8 a 20 euros

Recommended age

From 7 years

Actiu des de 2005 a 2011, el grup Rock & Press portà als escenaris un tipus de denúncia insòlit: periodistes exercint de rockers. Els Rock & Press publicaren tres CDs (Cemento, Korrupción i Krisis) i oferiren més de 80 actuacions, tant a les Illes com a Madrid i Barcelona.

El último ensayo de Rock & Press presenta ara una altra experiència original. Acompanyats per tres actors, escenificaran les seves aventures, èxits i fracassos sota un format d'un assaig 10 anys després de la seva separació. Clara Ingold, Salvador Oliva i José Torresma encarnen diversos personatges que es creuen en aquest darrer assaig mentre els membres del grup (Gabi Rodas, Carlos Garrido, Miquel Massutí, Carlos Grauches, Pere Bestard, Joan Frau i Mané Capilla) intenten recuperar velles cançons. Humor, rock&roll, teatre i periodisme.

El último ensayo de Rock & Press ens presenta 10 anys després a aquest grup ja mític, els membres del qual mai deixaren de riure's d'ells mateixos.Principal Streaming Aquest concert compta amb la possibilitat de veure'l des de ca vostra a un preu més reduït, adquirint una entrada en streaming


Bateria
Mané Capilla

Guitarra
Carlos Garrido

Baix
Carlos Grauches

Guitarra
Miquel Massutí

Bateria
Joan Frau

Veu
Gabi Rodas#ElPrincipalobert
Facebook
Teatreprincipaldepalma
Instagram
teatreprincipal
Twitter
teatreprincipal
Principal Streaming
Share: