Cinema Great Hall

June

Ramon Llull LADAT Studios and Cátedra Ramon Llull de la UIB

Season:

2021/2022

June, 18

7:30 p.m.

Duration

90 minutes

Price

Free

Estrena del llargmetratge d'animació Ramon Llull, una realització de LADAT Studios i la Càtedra Ramon Llull de la UIB. La cinta està ambientada en el Teatre Principal de Palma. Ramon Llull, a manera de monologuista, presenta al públic assistent la seva vida i obra, amb l'objectiu que la seva figura no quedi en l'oblit, sobretot pel segment més general de la societat.

A propòsit del 700 aniversari de la mort de Ramon Llull, en 2016 la Universitat de les Illes Balears (UIB), a través de la unitat LADAT d'animació i tecnologies audiovisuals i la Càtedra Ramon Llull, va emprendre el projecte de realització de la sèrie Ramon Llull amb el ferm objectiu de donar a conèixer la figura de Ramon Llull a estudiants i el públic en general, sent finalitzada en 2018 i estrenada en 2019 en IB3, coproductora d'aquesta.

En 2019, amb l'objectiu de completar la sèrie, LADAT Studios (spin off de la UIB) i la Càtedra Ramon Llull, van decidir emprendre el projecte de realització d'aquest llargmetratge, objecte de l'estrena, en el qual la UIB i IB3 han actuat de coproductores i el Bisbat de Mallorca i el Consell Insular de Mallorca com a entitats col·laboradores.
Share: