Dance Great Hall

April

Swan Mar Aguiló

Season:

2022/2023

April, 28

8 p.m.

Duration

50 minutes

Price

Between 8 and 20 euros

Recommended age

From 14 years

Repetir, morir i repetir. La dansa clàssica emociona i sublima per extenuació. Mar Aguiló, ballarina en la Companyia Nacional de Dansa durant 14 anys, s'enfronta a la creació de SWAN, en aquest any que finalitza la seva carrera com a ballarina. De la mà de Marion Barbeau, primera ballarina de l'Òpera de París, proposa aquest homenatge cru i emotiu a la figura de la intèrpret que mostra, des del contemporani, una veritat tràgica i alhora alliberadora sobre la idea de l'assaig o “répétition”.

Per a consagrar-se, per a emocionar amb la seva dansa, una intèrpret ha de comptar, assajar i tornar a començar fins a portar tatuada cada frase en el seu cos, fins que aquest per fi es mogui sol. Com un oratori de l'icònic acte blanc de “El Llac”, SWAN és un exercici espiritual de repeticions infinites que fa transcendir la tècnica per a veure al cigne que emergeix, gaudeix i s'expressa en el pas automatitzat i en el cos esgotat de la ballarina.

Després d'estrenar STELLA en els Teatres del Canal 2021, i en un moment de transició vital per a totes dues Mar Aguiló i Marion Barbeau ens presenten, com a coreògrafa i intèrpret aquesta creació personal i contemporània de dansa clàssica, a partir d'una vida consagrada a la cerca de l'excel·lència en els ulls de l'altre.

Coproducció del Teatre Principal de Palma i Mar Aguiló

Direcció artística

Mar Aguiló


Coreografia

Mar Aguiló i Marion Barbeau 


Intèrpret

Marion Barbeau


Música

Okkre i Aire


Il·luminació i escenografia

Victor Colmenero 


Dramatúrgia

Perla Zúñiga 


Acompanyament artístic

María Jerez


Marion Barberau

@marion_barbeauMar Aguiló

@maraguilo_
Share: