Dance Great Hall

November

Double infinite. The Bluebird call

Mal Pelo

Season:

2022/2023

November, 04

8 p.m.

November, 05

6 p.m.

Duration

70 minutes

Languages

Catalan, Spanish, English

Recommended age

From 12 years

Amb el bagatge de 35 anys de trajectòria que els ha consolidat com un dels referents de la dansa del nostre país, Pep Ramis i María Muñoz es retroben de nou en escena. 

En aquest format de duet, Ramis i Muñoz s’han donat, en el recorregut de les creacions de Mal Pelo, espai i temps per aprofundir i descobrir nous territoris del llenguatge del moviment, el pensament i la dramatúrgia. Així és com varen crear Quarere (1989), L’animal a l’esquena (2001), i El Cinquè Hivern (2015), tres peces allunyades en el temps que van ser punts d’inflexió en la seva recerca escènica. 

Ara, després de tancar el seu projecte entorn la música de J.S.Bach, Bach Project, que va culminar amb Highlands, una ambiciosa i potent peça amb vuit ballarins, un quartet de corda i un quartet de veus, tornen a un format íntim. 

Double infitite. The Bluebird Call és una peça feta des de la fragilitat, la senzillesa i l’amor per un ofici que els segueix interrogant sobre la identitat, l’individu, el grup o sobre el cos, el gran revelador de les pròpies potències.

Coproducció del Teatre Principal de Palma amb Mal Pelo, Théâtre de la Ville, Paris, Teatre Nacional de Catalunya, GREC Festival de Barcelona, Temporada Alta-Festival Internacional de Catalunya, Girona/Salt

Direcció i interpretació
María Muñoz. Pep Ramis

Col·laboració en la direcció
Leo Castro

Composició sonora
Fanny Thollot

Música
Joel Bardolet, violí
Quiteria Muñoz, soprano
Bruno Hurtado, violón

Il·luminació
August Viladomat/Lluís Martí

Espai
Pep Ramis/Adrià Miserachs

Vestuari
CarmePuigdevalliPlantés

Vídeo
Leo Castro

Fotografies
Tristán Pérez-Martín

Textos
John Berger/Erri de Luca/Nick Cave/Mal Pelo

Producció
Mamen Juan-Torres

Promoció i difusió
AnSó Raybeaut-Pérès

Coproducció
Mal Pelo, Théâtre de la Ville, Paris, Teatre Nacional de Catalunya, GREC Festival de Barcelona, Teatre Principal de Palma de Mallorca, Temporada Alta-Festival Internacional de Catalunya, Girona/Salt

Amb el suport de: Théâtre Garonne de Toulouse, Festival de Otoño de Madrid i L’animal a l’esquena, Celrà


Instagram
@malpelo_dance
Facebook
@malpelo
Share: