Music Great Hall

January

Las Migas Concert extraordinari

III Festival Paco de Lucía Mallorca

Season:

2023/2024

January, 31

7:30 p.m.

Duration

80 minutes

Price

Between 10 and 45 euros

Poques formacions del mercat musical atresoren virtuts tan notables com les que llueixen Las Migas. Aquestes quatre dones fa més de divuit anys que conquereixen escenaris nacionals i internacionals, deixant clar per què s'han convertit en tot un referent del flamenc més femení, valent i alegre.

Amb un recent Premi Latin Grammy a Millor Disc Flamenc pel seu últim treball Libres, Las Migas és una de les bandes consolidades més màgiques i internacionals.

Després d'un intens World Tour per tot Europa, els Estats Units i Llatinoamèrica, Las Migas tornen amb més força que mai per presentar el seu últim treball discogràfic en la presentació oficial del programa del Festival Paco de Lucia Mallorca 2024.

És el seu treball més lluminós, alegre i arriscat, produït per Marta Robles, que s'estrena en aquesta nova faceta, on mostra el costat més esquinçador de l'amor i de la vida, un homenatge a la força de la dona, a la natura, a la llibertat.

Temes amb picades d'ullet a nous estils com el country, el pop americà i la música urbana, sempre partint del flamenc i la música espanyola que les caracteritza i els dóna un segell únic.

Share: