Music Small Hall

April

Marga Pocoví & Biel Tous Presentació nou disc "Cançons per estimar"

Season:

2023/2024

April, 09

8 p.m.

Duration

75 minutes

Languages

Català

Price

20 euros

Marga Pocoví presenta el seu sisè treball discogràfic, publicat juntament amb el músic Biel Tous. Cançons per estimar és un aplec de temes musicals composts o arranjats pels dos artistes que ens conviden a estimar, apreciar, valorar, compartir i gaudir de la vida en totes les seves versions. A més de les noves cançons que ens presentaran, també podrem escoltar altres temes ja més coneguts i que han estat presentats en treballs anteriors, alguns dels quals són demanats pel públic que assisteix als actes on participen els artistes.

L'acompanyament musical anirà a càrrec de l'Orquestra Oasis, formació musical de dotze integrants que enguany compleix trenta-quatre anys damunt els escenaris de Mallorca.

El treball transpira Mediterrani. Entre els temes nous podem destacar El cant de la bella lira, que ens evoca el poema de Miquel Costa i Llobera La deixa del geni grec; també hi podrem escoltar Macarelleta, un poema descriptiu cantat que ens dibuixa amb paraules la bellesa de la cala menorquina i el seu especial encant, entre d'altres.Marga Pocoví és una artista consolidada dins el panorama musical de l'illa de Mallorca. Amb 5 treballs discogràfics que l'avalen, la cantant s'inicià com a compositora amb el seu treball "Maria", que sortí a la llum a mitjan 2015. Amb aquest àlbum l'artista treu el més profund de si mateixa per mostrar-nos el seu vertader JO musical i artístic.

Biel Tous, vocalista, arranjador i saxofonista de distintes formacions musicals, n'és líder i fundador de l'Orquestra Oasis i Orquestra Calypso, de les quals actualment n'és vocalista. Ha participat en la gravació dels treballs discogràfics de l'Orquestra Oasis, de ball de bot, "Artà balla i canta".


@margapocovimontuireraFacebook: Marga Pocoví

Youtube: MargaPocovioficial
Share: