Theater Small Hall

May

Festival Tutories de Dansa

Principal Educatiu

Tdansa

Season:

2023/2024

May, 15

May, 16

May, 17

Duration

45 minutes

Recommended age

From 6 years

Tutories de dansa és una iniciativa del programa Principal Educatiu del Teatre Principal de Palma per posar en contacte el jovent amb la disciplina de la dansa, donar visibilitat a la dansa contemporània de les Illes Balears i impulsar el treball amb el cos i moviment, incorporant aquest llenguatge a l'aula, com a eina educativa.

Aquest es fa ressò de l'experiència positiva del consolidat programa Tutories Teatrals i es trasllada al camp de la dansa, amb el suport de la Conselleria d'Educació i Universitats. El programa ofereix als centres d'educació secundària formació per als docents i acompanyament durant el procés de recerca i experimentació amb grups d'alumnes per part d'un artista professional de la dansa.

Aquesta primera edició hem comptat amb el guiatge i mirada artística de la ballarina i coreògrafa Esther Martí Martínez, qui ha treballat amb sis grups dels següents centres educatius: IES Guillem Colom Casasnoves (Sóller), IES Josep Maria Quadrado (Ciutadella de Menorca), IES Joan Maria Thomàs (Palma) i IES Nou Llevant (Palma).

El Festival Tutories de Dansa és l'espai per donar visibilitat als diferents processos de recerca.


https://sites.google.com/teatreprincipal.com/tpeducatiu-2023/oferta-educativa/tutories-de-dansa?authuser=0
Share: