Dance Small Hall

May

Festival Tutories de Dansa

Principal Educatiu

Season:

2023/2024

May, 15

5 p.m.

May, 16

6 p.m.

May, 17

noon

Duration

45 minutes

Price

Gratuït

Recommended age

From 6 years

Tutories de Dansa és una iniciativa del programa Principal Educatiu del Teatre Principal de Palma per posar en contacte el jovent amb la disciplina de la dansa, donar visibilitat a la dansa contemporània de les Illes Balears i impulsar el treball amb el cos i moviment, incorporant aquest llenguatge a l'aula, com a eina educativa.

Aquest es fa ressò de l'experiència positiva del consolidat programa Tutories Teatrals i es trasllada al camp de la dansa, amb el suport de la Conselleria d'Educació i Universitats. El programa ofereix als centres d'educació secundària formació per als docents i acompanyament durant el procés de recerca i experimentació amb grups d'alumnes per part d'un artista professional de la dansa.

Aquesta primera edició hem comptat amb el guiatge i mirada artística de la ballarina Esther Martí Martínez, qui ha acompanyat sis grups dels següents centres educatius: IES Guillem Colom Casasnoves (Sóller), IES Josep Maria Quadrado (Ciutadella de Menorca), IES Joan Maria Thomàs (Palma) i IES Nou Llevant (Palma).

El Festival Tutories de Dansa és l'espai per donar visibilitat als diferents processos de recerca d'aquest jovent. Així, aquesta primera edició comptarem amb:

15 de maig - 17:00 h

Actuacions dels grups de 1r de Batxillerat de l'IES Josep Maria Quadrado i l'IES Nou Llevant, presentant Gris i El que amaga un somriure, respectivament.

16 de maig - 18:00 h

Actuacions dels grups de 1r de Batxillerat de l'IES Joan Maria Thomàs i 4t d’ESO de l'IES Guillem Colom Casasnovas, presentant Humans i Zombis tecnològics, respectivament.

17 de maig - 12:00 h

Actuacions dels grups de 1r d'ESO de l'IES Joan Maria Thomàs i l'IES Nou Llevant presentant Kali 2 Kopi i Mentalmode, respectivament.

Clica els següents enllaços per a consultar la sinopsi i fitxa artística de cada espectacle:

Programa detallat Gris i El que amaga un somriure.

Programa detallat Humans i Zombis tecnològics.

Programa detallat Kali 2 Kopi i Mentalmode.


Un programa del Principal Educatiu


Share: