Nov. 27, 2019

"Els bràquets d'Afrodita..." estrenarà amb les entrades exhaurides

Aquest dissabte i diumenge, a la Sala Petita

El Teatre Principal estrena aquest cap de setmana el muntatge teatral Els bràquets d’Afrodita, l’acne d’Atena i la miopia d’Hera (Episodi III), de la companyia As Marias, amb totes les entrades venudes per les dues funcions programades per al dissabte 30 de novembre a les 20 hores i el diumenge 1 de desembre a les 18 hores. Els bràquets d’Afrodita, l’acne d’Atena i la miopia d’Hera (Episodi III) és una coproducció de la companyia As Marias i El Somni Produccions amb el Teatre Principal. Aquesta proposta va rebre un accèssit a la darrera convocatòria de coproduccions del Teatre Principal dins de l’apartat de Nous Llenguatges.

Durant la presentació del muntatge, Josep R. Cerdà, director del Teatre Principal, ha recordat el compromís de la institució contra la violència contra les dones precisament en una setmana en la qual coincideixen els Likes, Una gossa en un descampat i Els bràquets d’Afrodita, l’acne d’Atena i la miopia d’Hera (Episodi III), tres obres que tenen a les dones com a protagonistes i a la cosificació del cos femení com a denúncia.

L’obra d’As Marias és una trilogia en permanent creació sobre les imposicions socials sorgides dels estàndards de bellesa imperants dins de les societats occidentals. Aquest muntatge és una passejada punyent i divertida al mateix temps sobre tres estats de les edats humanes. Ara, As Marias ens proposa aquest Episodi III on els cànons de bellesa, la cosificació de la dona, les figures idolatrades per tota una societat i la televisió dels anys 90 són el punt de partida d’aquesta proposta, que vol trencar amb totes les convencions teatrals donant-li al públic un paper decisiu.

Els bràquets d’Afrodita, l’acne d’Atena i la miopia d’Hera (Episodi III) narra la celebració d’un casament, de Zeus i Hera, on el públic assistent són els convidats a les noces. En els anteriors episodis, es va contar la festa de comiat de fadrina d’Hera (l’Episodi I, que es va desplegar el passat gener en un bus de l’EMT) i la cerimònia del casament en sí (que tocaria ser l’Episodi II però que encara no s’ha estrenat).

See show card

News