Nov. 28, 2019

Peter Brook i Juan Perro, protagonistes de la nova programació del Teatre Principal

Pel Black Friday, els espectadors recuperaran un 30% de les compres

El Teatre Principal ha preparat una oferta especial per als seus espectadors amb motiu del Black Friday, una oferta que estarà vigent només a taquilla el divendres 29 i el dissabte 30 de novembre. Tots els espectadors que comprin espectacles durant aquests dos dies rebran una targeta regal amb un import equivalent al 30% de la compra.
Per aquest motiu, el Teatre Principal ha avançat alguns dels nous muntatges i concerts que es podran veure dins la temporada 2019-2020 fins el 16 de juliol. A més d’obres ja anunciades com el Romancero gitano, de Federico García Lorca i interpretada per Núria Espert els dies 3 i 4 de gener, cal destacar Why, el darrer muntatge de Peter Brook, que arribarà a la Sala Gran els dies 24 i 25 de juny, o el concert de Juan Perro, l’encarregat de tancar temporada el 16 de juliol.
Sense dubte, alguns dels plats forts del primer semestre de 2020 seran els tres títols de la 34 Temporada d’Òpera: Carmen, de Bizet, en un muntatge signat per Calixto Bieito, els dies 1, 4, 6 i 8 de març; Lucia di Lammermoor, de Donizetti, els dies 26 i 29 d’abril i 1 i 3 de maig; i La flauta màgica, de Mozart, els dies 10, 12 i 14 de juny. A tot això hi hem d’afegir el ballet Achterland de la companyia Roses.
La gran producció pròpia de la temporada serà Clitemnestra, la casa dels noms, basada en el llibre de Colm Tóibín i que dirigirà el mallorquí Agustí Villaronga. S’estrenarà el 28 de març i estarà en cartell fins el 4 d’abril.
Dins del teatre de text, un dels noms propis també serà el de Pablo Messiez, que arribarà el 4 i 5 de juliol amb Las canciones; i la companyia catalana T de Teatre i el seu darrer muntatge, Cançó per tornar a casa, els dies 7 i 8 de febrer.


News