Dec. 12, 2019

129 persones es presenten al càsting de "Clitemnestra"

Seleccionades 38 per les proves del dilluns 16 de desembre

L'anunci de càsting per la nova producció del Teatre Principal, Clitemnestra, la casa dels noms, original de Colm Toibin i amb direcció d'Agustí Villaronga, ha resultat tot un èxit. 129 actors i actrius s'han inscrit al càsting per optar a un dels cinc papers prevists en l'obra (els podeu consultar aquí). D'aquestes 129 persones, 38 han estat seleccionades per fer les proves, que tindran lloc el dilluns 16 de desembre al mateix Teatre Principal i que es desplegaran al llarg del dia. El mateix Agustí Villaronga ha estat fet aquesta primera preselecció a través dels currículums i els vídeobooks que han aportat els aspirants.

Les 38 persones seleccionades han rebut un correu a través del qual se les ha citat per al dilluns 16 de desembre. De la mateixa manera, els aspirants no seleccionats han rebut també un correu on se'ls ha informat del resultat d'aquesta primera selecció i se'ls agraeix la seva participació i interès.

Clitemnestra s'estrenarà el dissabte 28 de març de 2020 a la Sala Gran, amb un total de 4 funcions. La resta seran el diumenge 29 de març, el divendres 3 d'abril i el dissabte 4 d'abril. En acabar aquesta darrera funció, s'organitzarà un col·loqui dins el programa Principal Plus!


News