Jan. 27, 2020

Càsting: cercam figurants per a l'òpera "Carmen"

La convocatòria està oberta fins al divendres 31 de gener

Des del Teatre Principal de Palma obrim una convocatòria de càsting fins al 31 de gener de 2020, per a cercar actors i actrius per a la figuració de la nostra propera producció lírica de Carmen, amb direcció d’escena de Calixto Bieito. Es cerquen:

- 1 actor madur - Lillas Pastia: parla tres paraules al principi del programa "L'amor és com la mort", però té una presència molt forta a l'escenari durant tot l'espectacle. Preferiblement serà un nord-africà o am pell morena mediterrània, o maduresa amb caràcter, més aviat físicament marcat.

- 16 soldats: són joves soldats, legionaris, esportistes, molt energètics, ben plantats: un d’ells es queda durant 8 minuts en roba interior al començament de l’espectacle i la majoria van sense camisa.

- 1 torero despullat (també forma part del grup d'extres soldats): ballarí que realitza moviments taurins, totalment despullat. També fa la majoria de les altres accions amb la resta de la figuració masculina.

- 1 dona - Carmencita: apareix al principi de la peça i el públic ha de creure que ella és Carmen. Ha d’assemblar-se a la Carmen, o més ben dit al tòpic que tenim de Carmen (dona bella, de tipus mediterrani sensual, cabells negres ...) També apareix en bikini al quart acte. Al final del primer acte, els soldats pretenen violar-la i finalment la pengen al pal de bandera a deu metres d'alçada. És una acció molt ràpida però que requereix una certa forma física.

Més informació en aquest enllaç.

See show card

News