March 6, 2020

Anunciam els títols i les primeres audicions de la 35 Temporada d'Òpera

"Il trovatore", "7 pecats capitals", "Les Contes d'Hoffmann" i "L'elisir d'amore"

El Teatre Principal de Palma anuncia els títols de la pròxima temporada d’òpera enmig del gran èxit de Carmen. Per a la temporada 2020/2021, el Principal prepara:

Il trovatore, de Giuseppe Verdi (octubre 2020)

L’elisir d’amore, Gaetano Donizetti, reposant l’exitosa producció de José Martret, Alessio Meloni i Lorenzo Caprile.

7 pecats capitals, de Kurt Weill

Les Contes d’Hoffmann, de Jacques Offenbach

S’anuncia un canvi important, per a tots els aficionats a la lírica: els títols es distribuiran al llarg de l’any i no sols concentrats en primavera. Es començaran a vendre abonaments dins l’estiu de 2020.

Primeres audicions: Il trovatore

El Principal convoca audicions públiques i obertes per a cantants lírics de les Balears per a la producció d’Il trovatore dins la temporada 2021. El mestre correpetidor el fixarà el Teatre Principal de Palma. Hi assistirà el director musical convidat Matteo Beltrami i la direcció artística del teatre.

Inicialment, aquestes audicions s'havien fixat per al 25 de març, però queden ajornades fins a nova data. Per aquest motiu, hem ampliat el període d'inscripció fins al 20 de març.

Els artistes interessats s’han d’inscriure a través d’aquest formulari electrònic, a més d’enviar còpia del seu CV artístic actualitzat i indicar quin paper volen audicionar:

https://bit.ly/2U4FGQ8

Es realitzarà una preselecció i el Teatre Principal de Palma informarà privadament als aspirants de les àries, la data i hora de citació.

Audicions: Il trovatore, G. Verdi

Versió en idioma italià, es cantarà tot el paper

Papers que es cerquen: tots:

Manrico (tenor)

Leonora (soprano)

Azucena (mezzo)

Ferrando (baix)

Inez (soprano)

Ruiz (tenor)

La producció d’Il trovatore tindrà un període d’assaigs des del 21 de setembre al 21 d’octubre de 2020, amb 3 funcions incloses.News