March 24, 2020

El Principal allarga la suspensió de la programació fins al 25 d'abril

S’ajorna l’estrena de "Clitemnestra" i no es fa l’òpera "Lucia di Lammermoor"

El Teatre Principal de Palma davant la crisi sanitària provocada pel Covid 19 ha allargat la suspensió de la programació fins al 25 d’abril en lloc de fins al 27 de març, com s'havia anunciat inicialment. D’aquesta manera, l’estrena de la producció "Clitemnestra, la casa dels noms", de Colm Tóibín, amb direcció d’Agustí Villaronga, prevista pel 27 de març, queda ajornada fins a una nova data, que s’anunciarà oportunament.

La pròrroga de la suspensió també afecta l’espectacle familiar "Papel", el concert de Marala Trio, "Dolça Sodoma meva" -d’Enka Alonso-, el concert de l’Orquestra de Cambra de Mallorca i l’espectacle infantil "Polzet".

El "Memorial de Setmana Santa", de Blai Bonet, interpretat per Toni Gomila, que estava previst per al dimecres 8 d’abril, serà oferit en streaming des dels canals de Youtube de la Fundació Mallorca Literària i del Teatre Principal.

Des del Teatre Principal s’està treballant perquè aquests títols puguin ser inclosos dins de la programació 2020- 2021.

Un altre dels títols que tampoc es podrà representar és "Lucia di Lammemoor", previst per als dies 26 i 29 d’abril i 1 i 3 de maig, dins de la 34 Temporada d’Òpera. Lamentablement, aquesta òpera queda definitivament suspesa.

Les persones que tenguin entrades per a qualsevol d’aquests espectacles podran recuperar l’import escrivint un correu a taquilla@teatreprincipal.com o directament a la taquilla del Teatre Principal quan la situació d’alerta sanitària ho permeti.

Per altra banda, i amb l’objectiu de fer arribar la cultura a casa en aquests dies de confinament, el Teatre Principal posa a disposició del públic produccions de temporades anteriors. A més de les que ja es poden trobar al canal de Youtube del teatre, el proper cap de setmana estarà disponible "La comèdia dels errors", de Shakespeare, una producció del Principal que Pitus Fernández va dirigir el març de 2014 en un enregistrament de Jaume Carrió.


News