March 26, 2020

L’actriu Aina Frau llegirà el Missatge del Dia Mundial del Teatre a la web del Principal

Penjarem en obert "La comèdia dels errors", de Shakespeare

El Teatre Principal de Palma celebrarà demà, 27 de març, el Dia Mundial del Teatre amb la lectura del Missatge internacional, que enguany signa Shahid Mahmood Nadeem, dramaturg i director paquistanès, per part de l’actriu Aina Frau. 

Aina Frau llegirà el manifest des de la seva casa de Palma i ho enregistrarà en un vídeo que el Teatre Principal penjarà demà divendres al seu web i al canal propi de Youtube. D’aquesta manera, el Teatre Principal vol compartir amb tota la comunitat teatral, des dels espectadors als dramaturgs, un dia que enguany adquireix una especial significació donades les excepcionals circumstàncies derivades de la pandèmia del Covid-19. El text el podeu llegir aquí

L’actriu mallorquina Aina Frau, una de les grans dames de l’escena illenca, porta més de 50 anys sobre els escenaris i dins la seva trajectòria professional ha fet tant teatre com cinema i televisió. Bona part d’aquesta activitat la desplegà a Madrid, on visquè durant dècades. Al Teatre Principal de Palma és recordada per nombroses obres teatrals, en especial algunes com la producció de Mort de dama de 2009, o més recentment Comviure de 2018.

Així mateix, demà estarà disponible en el canal de youtube del Teatre La comèdia dels errors, de Shakespeare, una producció del Principal que Pitus Fernández va dirigir el març de 2014 en una enregistrament de Jaume Carrió, Amb motiu del Dia Mundial del Teatre, Mar de fons, la producció del Teatre Principal amb la companyia Iguana Teatre estrenada el gener de 2019, serà emesa per IB3 Televisió el dissabte 28 de març a les 23’10 hores. Podreu seguir-la també a les xarxes socials del Principal. 


News