April 17, 2020

L'espectacle infantil "Refugi", a l'abast de tothom

El Principal ofereix en obert aquesta producció de la temporada passada

El Teatre Principal posarà a l’abast de tothom la producció teatral Refugi, de la companyia eivissenca Clownidoscopio, un espectacle per a tota la família i especialment adreçat als més petits de la casa.

Refugi estarà disponible a partir de les 18h d’avui a través de l’Arxiu de produccions del web i al canal de Youtube del Teatre Principal.

Amb Refugi, el duet format per David Novell i Monma Mingot usa els ingredients que millor dominen –lirisme, enginy i jovialitat– amb les més acurades tècniques de clown, per fer una mirada aguda, delicada i intensa, per les relacions humanes.

Aquesta producció va ser estrenada el novembre de 2018 amb un aclaparador èxit de públic, que va omplir totes les funcions de la Sala Petita. Aquest muntatge va ser possible gràcies a la col·laboració d’institucions de totes les illes Balears com Teatre Principal de Palma, Teatre Principal de Maó, Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears, Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) i Clownidoscopio Teatre amb la col·laboració de Ajuntament de Santa Eulària des Riu, Consell d’Eivissa i Limfjordsteatret.


News