Aug. 22, 2020

La prohibició belga de viatjar a Espanya obliga a suspendre les funcions de Rosas

La companyia havia d’actuar el 26 i 27 d’agost al Festival Fila U

Les dues funcions de l’espectacle de dansa Bartók/Beethoven/Schönberg que la companyia belga Rosas havia d’oferir els dies 26 i 27 d’agost al Teatre Principal en el marc del Festival Fila U han quedat suspeses a causa de la impossibilitat dels artistes de desplaçar-se a Mallorca després de que el govern de Bèlgica hagi prohibit els viatges a Espanya a causa de la pandèmia de la Covid 19.

Els espectadors que hagin comprat les seves entrades de manera online rebran els diners abonats automàticament en els propers dies. Les persones que hagin adquirit les entrades de forma presencial a taquilla podran recuperar l’import a la mateixa taquilla. La taquilla del Teatre Principal està oberta de dimecres a dissabte de 11 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

A banda de la cancel·lació de la companyia Rosas, el Festival Fila U segueix la seva programació amb normalitat. El diumenge 23 d’agost, Rossy de Palma oferirà el seu espectacle Reslienza d’amore; el divendres 28 tindrà lloc el concert Àries des de l’escenari, amb Ainhoa Arteta com a protagonista; el 29 serà el torn de Pablo Messiez, autor de l’obra teatral Las canciones; i finalment, el 30 d’agost, concert de Juan Perro per presentar el disc El viaje.


News