Sept. 1, 2020

Aturam de forma temporal la venda d'entrades

Treballam per adaptar l'aforament del teatre a la normativa que entrà ahir en vigor

Aturam de forma temporal la venda d'entrades de la nova temporada per ajustar l'aforament del Principal a la nova normativa sobre la Covid-19, que entrà en vigor ahir dia 31 d'agost (BOIB extraoridinari Núm. 149) i que exigeix mantenir la distància d'1,5 metres entre espectadors. 

Estam treballant per reprendre la venda tan aviat com sigui possible, sota la garantia de què venir al Teatre continuarà sent una experiència segura.

Els espectadors que ja hagin adquirit entrades per als espectacles de la temporada han de saber que aquestes queden garantides, però podran patir canvis en la ubicació de les localitats i l'horari de les funcions.

A finals d'aquesta setmana detallarem l'adaptació als nous canvis que dicta la normativa. Disculpau les molèsties.

Recordam que, des de la reobertura del Teatre el 19 d'agost hem seguit de forma escrupulosa la normativa sanitària, que dictava un aforament màxim del 75% i procurar la màxima distància possible entre els espectadors. En aquell moment la normativa no exigia una distància mínima obligatòria d'1,5metres, però vàrem espaiar el públic el màxim possible 👉 https://bit.ly/prevencioTP

Davant l'empitjorament de la situació sanitària, la segona setmana de FIla U vàrem reduir voluntàriament l'aforament al 50 per cent, facilitant encara més distància entre els espectadors. 

En la nova temporada aplicarem la nova normativa de 31 d'agost de distanciar els espectadors 1,5 metres, i seguirem treballant per garantir tothom pugui gaudir de la nostra programació amb la màxima seguretat #ElPrincipalobert


News