Dec. 2, 2020

El Principal parlarà d'òpera en streaming en el primer encontre de teatres lírics iberoamericans

Es podrà seguir pel canal de Youtube d’Ópera Latinoamérica

Cinquanta teatres d’òpera d’Espanya i Llatinoamèrica participen en el primer encontre virtual, que fins el 9 de desembre, han organitzat les associacions de teatres i festivals del sector líric d’Espanya Ópera XXI i Ópera Latinoamérica (OLA).

Aquest encontre, que combinarà les sessions obertes al públic amb les exclusives per a membre de l’OLA, abordarà el panorama actual dels teatres iberoamericans, els seus problemes, reptes i projeccions futures a través de conferències i reunions telemàtiques.

El Teatre Principal de Palma, representat pel seu director Josep R. Cerdà, oferirà la ponència "Las artes escénicas en digital", que ha elaborat amb Natalia Camacho, directora de producció audiovisual del Teatro Real de Madrid. Aquesta intervenció, avui a les 17.30h, serà emesa en obert pel canal de Youtube de l’OLA on quedarà a disposició de qui la vulgui seguir.

“Per primera vegada, es realitzarà una trobada històrica de 9 dies entres les associacions Ópera Latinoamérica i Ópera XXI d’Espanya convocant als 50 teatres més representatius de l’àmbit iberoamericà. Com a presidenta de l’OLA i directora general del Teatro Colón, és un honor poder contribuir juntament amb aquestes prestigioses institucions institucions per a tractar diverses problemàtiques que ens afecten a tots dins el món de la lírica”, en paraules de María Victoria Alcaraz.


News