Dec. 9, 2020

Avançam l'horari de "La excepción y la regla" i de "Salvatge cor"

El Principal pren aquesta decisió davant les noves mesures contra la COVID19

Atès el canvi de fase de mesures contra la COVID19 declarat pel Govern de les Illes Balears, que entra en vigor demà dia 10 de desembre (Fase 4), ens veiem en l'obligació de canviar les hores de les funcions previstes a les 20h, que s’avancen a les 19h.

Els espectacles afectats són:

- L’obra La excepción y la regla: la funció del dissabte 12 de desembre passa de les 20h a les 19h. La funció del diumenge 13 es manté a les 18h.

- El concert de Salvatge Cor i Ferran Palau del dimarts 15 de desembre passa de les 20h a les 19h

Des del Principal sentim les molèsties que aquests canvis puguin ocasionar. Amb aquestes mesures cercam facilitar la comoditat dels nostres espectadors per retornar a casa. Els recomanam que duguin amb ells les entrades electròniques o físiques, per si són requerides per les autoritats en algun control.

Els espectadors afectats seran notificats del canvi per telèfon o per correu electrònic, i les localitats que ja hagin estat adquirides serviran per accedir al teatre, sense necessitat de fer cap canvi. Per dubtes o aclariments poden contactar amb el servei de taquilla que està operatiu de dimecres a dissabte d’11:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 21:00 hores. El telèfon de Taquilla és el 971 21 96 96, i el correu taquilla@teatreprincipal.com

El Govern de les Illes Balears ha previst la revisió de la normativa pel pròxim 21 de desembre, i el Teatre Principal seguirà prenent les mesures necessàries per garantir el seu compliment.News