April 6, 2021

Tornam a programar "Kelly" donat el gran èxit de crítica i públic

L’obra de Rafel Gallego, dirigida per Sergi Belbel, es veurà el 29 i 30 de juny

El Teatre Principal ha tornat a programar Kelly, original de Rafel Gallego i dirigida per Sergi Belbel, donat el gran èxit que va assolir durant les funcions programades per als dies 26, 27 i 28 de març.

D’aquesta manera, Kelly, una producció pròpia del Teatre Principal, tornarà a l’escenari de la Sala Gran els dies 29 i 30 de juny, ambdues funcions a les 19 hores.

Les entrades per a les noves funcions de Kelly ja estan a la venda i poden ser adquirides tant a taquilla com al web del Principal. 

Cal recordar que les tres funcions del passat mes de març es varen omplir i que molta gent va expressar el desig de poder veure aquesta obra. La crítica especialitzada també va coincidir en destacar les virtuts tant del text de Rafel Gallego com de la posada en escena de Sergi Belbel i de la interpretació de les actrius i l'actor de l'obra.

Així, per exemple, Javier Matesanz a Fancultura diu: “el que millor funciona de Kelly (...) és el retrat humà d’aquestes cambreres de pis, que també tenen històries que contar i compartir. Només faltaria. I és aquí que he de destacar Eva Barceló, tot i que el repartiment sencer fa un treball excel·lent”.

J.A. Mendiola a l’Ara Balears assegura que “cada situació, cada frase, cada circumstància, d’una credibilitat enorme, es converteixen en càrregues de profunditat que dinamiten totes les estructures d’aquesta organització, que incomprensiblement s’autodestrueix no sense primer fagocitar tot el teixit social que sustenta”.

A més, també s’ha confirmat que Kelly es podrà veure al Teatre des Born de Ciutadella, el 25 de juny a les 20 hores, i que farà gira pels teatres de Mallorca durant la tardor de 2021 ja que alguns teatres han confirmat les actuacions i d’altres estan ho estan tancant aquests dies.

Kelly és una obra de Rafel Gallego, que es va gestar en una residència d’autor del Teatre Principal i en la qual dona veu a les cambreres de pis, un col·lectiu fins ara desconegut i silenciat però que esdevé una peça clau en tot l’entramat de la indústria turística.

Dirigida per Sergi Belbel, Kelly està interpretada per Pat Aguiló, Eva Barceló, Alícia Garau, Lluqui Herrero, Núria Fiol i Xavi Núñez. A més compta amb el vestuari de Pau Aulí, les músiques de Pere Campaner, els audiovisuals de Miquel Àngel Raió i l’escenografia de Max Glaenzel.


News