April 21, 2021

Presentació de la "Biblioteca Principal" el proper divendres amb texts d’autors contemporanis

Per celebrar Sant Jordi, amb la compra d’entrades dia 23 s’obsequiarà amb un llibre de teatre

El Teatre Principal ha editat el llibre Biblioteca Principal. Teatre contemporani de les Illes Balears, un volum que recull les obres de teatre de text de les produccions i coproduccions pròpies de la temporada 2020/2021. Aquest volum serà presentat el divendres 23 d’abril, Sant Jordi, en un acte que tindrà lloc a la Sala de Tertúlies del Teatre Principal a les 11 hores del matí.

Amb aquest primer volum, la Biblioteca Principal comença a caminar amb l’objectiu d’anar substituint la que fins ara es coneixia com a Col·lecció Teatre Principal de Texts dramàtics.

Coeditat amb l’editorial Òrbita, Biblioteca Principal. Teatre contemporani de les Illes Balears reuneix en aquest volum Antígones 2077, d’Aina de Cos; El combat del segle, de Denise Duncan; Jutipiris, de Manel I. Serrano; Kelly, de Rafel Gallego; Nua, d’Ann Perelló i Andrea Ros; Reines de Shakespeare, de Pau Carrió i Llucià; La revolució de les coses petites, de Jaume Miró; i Souvenir, de Miquel Mas Fiol i Joan Fullana. A més, la portada compta amb una il·lustració de Flavia Gargiulo.

Aquest llibre està a disposició del públic a les llibreries de Balears, a llibreries de la resta de territoris de parla catalana, a la taquilla del Teatre Principal i en aquesta adreça per a la compra online.

A més, amb motiu de la celebració de Sant Jordi, tots els espectadors que el dia 23 d’abril comprin a taquilla entrades per a qualsevol espectacle del Teatre Principal rebran de regal un llibre de la Col·lecció Teatre Principal de Texts dramàtics i, a més, un punt llibre dissenyat especialment per a aquesta celebració.


News