April 23, 2021

"Biblioteca Principal" reuneix vuit texts d'autors contemporanis

Presentam el llibre per Sant Jordi i regalem per cada compra un llibre d'edicions anteriors

El Teatre Principal ha editat el llibre Biblioteca Principal. Teatre contemporani de les Illes Balears, un volum que recull les obres de teatre de text de les produccions i coproduccions pròpies de la temporada 2020/2021. 

Amb aquest primer volum, la Bibilioteca Principal comença a caminar amb l’objectiu d’anar substituint la que fins ara es coneixia com a Col·lecció Teatre Principal de Texts dramàtics.

Coeditat amb l’editorial Òrbita, Biblioteca Principal. Teatre contemporani de les Illes Balears reuneix en aquest volum Antígones 2077, d’Aina de Cos; El combat del segle, de Denise Duncan; Jutipiris, de Manel I. Serrano; Kelly, de Rafel Gallego; Nua, d’Ann Perelló i Andrea Ros; Reines de Shakespeare, de Pau Carrió i Llucià; La revolució de les coses petites, de Jaume Miró; i Souvenir, de Miquel Mas Fiol i Joan Fullana. A més, la portada compta amb una il·lustració de Flavia Gargiulo.

Durant la presentació del llibre, Josep R. Cerdà, director del Teatre Principal, ha destacat el paper que ha tengut la dramatúrgia contemporània, i en especial la d’autors illencs, dins la present temporada del teatral. Cerdà ha dit que “el teatre ha de ser contemporani, ha de parlar de les coses actuals, i s’ha de representar teatre d’autors vius”. El director del Teatre Principal ha celebrat que l’edició d’aquest llibre d’acord amb l’Associació de Dramaturgs de les Illes Balears i amb un acord i contracte d’edició amb cada un dels autors.

Aquest llibre, que està a disposició del públic a les llibreries de Balears, a llibreries de la resta de territoris de parla catalana, a la taquilla del Teatre Principal i per internet aquí.

Podeu seguir la roda de premsa completa en aquest enllaç.News