May 5, 2021

Convocam quatre càstings per a noves produccions

Els dos primers són aquest maig, mentre que al juny n’hi ha dos més

El Teatre Principal ha convocat per aquest mes de maig dos càstings per seleccionar ballarins per a l’òpera Il trovatore i per seleccionar tres actors per El alivio, una nova producció que s’estrenarà la propera temporada. A més, durant el juny es convocaran dues proves de selecció més per a futures produccions.

En el cas del càsting d’Il trovatore, una producció operística dirigida per Marta Eguilior que s’estrenarà el 26 de maig, es necessiten fins a 6 ballarins per formar part d’un cos de ball. Els interessats poden presentar les seves propostes fins el 8 de maig i les proves seran el 10 de maig. Trobareu més informació i el formulari d’inscripció aquí  i a l’apartat de "Càstings i Audicions" de la pestanya "Creació i Producció" de la nostra web.

Així mateix, per a El alivio es necessiten dos actors i una actriu. El alivio, una coproducció de Los Montoya, Amici Mei Produccions, Teatros del Canal i el Teatre Principal de Palma, s’estrenarà el setembre de 2021 i els assajos començaran el dia 1 de juliol. Trobareu més informació i el formulari d’inscripció aquí  i a l’apartat de "Càstings Audicions" de la pestanya Creació i Producció" del web.

A més, a partir del 10 de maig estarà disponible la informació i els formularis per els dos càstings que es duran a terme al juny. Es tracta de Descripció d'un paisatge, de Benet i Jornet, dirigida per Toni Casares, en una coproducció de Sala Beckett i el Teatre Principal de Palma. I d’una nova producció de circ del Teatre Principal de Palma, amb direcció de Roberto Magro.

Més informació i inscripcions a https://www.teatreprincipal.com/ca/creacio-i-produccio/castings-i-audicions/News