June 15, 2021

Ajornam un dia l'estrena de "Baalconing" a causa de la lesió d'un ballarí

Les funcions seran el divendres 18 i el dissabte 19 de juny a les 19h

El Teatre Principal estrenarà el divendres 18 de juny la producció coreogràfica Baalconing, de Catalina Carrasco, en lloc del dijous 17 com estava previst. Una lesió muscular d’un dels ballarins del muntatge ha obligat a prendre aquesta decisió.

D’aquesta manera, Baalconing s’estrenarà el divendres 18 de juny (també en streaming) i repetirà funció el dissabte 19. Ambdues funcions seran a les 19 hores.

Les persones que tenien localitats adquirides per al dia 17 podran canviar les entrades per qualsevol de les dues funcions previstes. I en el cas que no puguin venir a cap de les dues funcions rebran el reemborsament de l’import de l’entrada.

Baalconing és un muntatge coreogràfic que compta també amb altres llenguatges escènics, des del text a la videocreació. Està interpretat per  Yeinner Chicas, Elena Susilla, Kiko López, Mariona Jaume, Catalina Carrasco (autora i directora) i Gaspar Morey. L’escenografia és d'Ana Garay i Isi Ponce; el vestuari, de Guillem Suau; la il·luminació, de Miquel Llull; i la música, de Kiko Barrenengoa, Juanmi Bosch i Ginés Fernández.


News