Sept. 1, 2021

Acostam la programació al públic amb tres modalitats d’abonaments

Un de nou, destinat als joves menors de 30 anys, ofereix un 60% de descompte

Amb l’objectiu d’apropar la programació a tota la societat el Teatre Principal ha preparat per a aquesta temporada tot un seguit d’abonaments que permeten descomptes de fins el 60% damunt el preu de les entrades. A més, tots els abonaments inclouen l’accés gratuït a la plataforma de continguts digital Principal a la carta.

La gran novetat d’aquesta temporada és un nou abonament adreçat especialment als joves. Es tracta de l’Abonament Jove, exclusivament per als menors de 30 anys, una opció que permet un 60% de descompte en el preu de les entrades si es compren cinc o més espectacles. Aquest abonament, que suposa també disposar gratuïtament de la plataforma Principal a la Carta, sols es pot adquirir a la taquilla del Teatre Principal, que està oberta de dimecres a dissabtes de 11 a 14 hores i de les 17 a les 21 hores.

A més de l’Abonament Jove, el Teatre Principal segueix oferint els abonaments habituals: el General i el de Parella. El General suposa un descompte del 25% sobre el preu de les entrades si es compren 5 o més espectacles. Es pot adquirir a la taquilla del Teatre o al web www.teatreprincipal.com. Els beneficiaris de l’Abonament General també disposen de forma gratuïta del portal digital Principal a la Carta.

L’Abonament de Parella suposa un descompte del 25% per la compra de 2 entrades a 2 o més espectacles de la nostra programació i està disponible tant al web com a taquilla i suposa l’accés gratuït a Principal a la Carta.

Cal recordar que el nou servei Principal a la carta és una nova plataforma de continguts digitals que es posarà en marxa a l'octubre, on podreu veure les produccions i coproduccions pròpies un temps després de ser estrenades, així com altres continguts escènics en format digital. La subscripció serà gratuïta per a tots els espectadors que hagin adquirit un abonament. 

El cost de la subscripció anual serà de 30 euros i, el d'un visionat únic, de 5 euros. 

Amb el Principal a la carta tendreu sempre a la vostra disposició teatre, òpera, dansa i concerts, sense moure-us de ca vostra.

Els descomptes de les diferents modalitats d’abonaments  sols són aplicables a preus d'entrada superiors a 12 euros. Aquests descomptes no són acumulables a altres descomptes i tampoc són aplicables a espectacles de programadors en col·laboració ni a entrades solidàries.


News