Sept. 2, 2021

Teatros del Canal de Madrid estrena "El alivio", coproducció amb el Principal

Rafel Lladó signa l’escenografia i Albert Mèlich és un dels actors

La temporada teatral de Teatros del Canal, la principal institució teatral de la Comunidad de Madrid, es va inaugurar ahir dimecres 1 de setembre amb l’estrena de El alivio o La cruedad de los muertos, una obra de Rubén Ochandiano, una coproducció del Teatre Principal de Palma, Teatros del Canal, Los Montoya, Amici Miei Produccions i Rubén Ochandiano.

Rubén Ochandiano ha escrit i dirigit aquesta peça que és interpretada per Nata Moreno, Sergio Mur, Jessica Serna, Tomás Pozzi, Alicia Rubio i Albert Mèlich. A més d’Albert Mèlich, també participa en aquesta producció el mallorquí Rafel Lladó, que signa l’escenografia. El alivio o La crueldad de los muertos arribarà a la Sala Gran del Teatre Principal de Palma la primavera de 2022.

Aquesta tragicomèdia irreverent i salvatge aborda la creació del mal, el naixement de la figura del monstre encarnat en un d'aquells personatges que menteixen, alberguen complexos i prejudicis, i als quals assisteix com a testimoni una criada llatina de mitjana edat.

 L'espoleta de l'alcohol, que circula abundant en la festa d'aniversari durant la qual transcorre l'obra, deslliga les constriccions dels personatges, uns crònics insatisfets, incapaços de ser feliços i que busquen el benestar a través de gurús, teràpies i químics.


News