July 15, 2022

Coproduïm amb el Teatro de La Abadía de Madrid l'obra “Coraje de madre”

Amb text de George Tabori i direcció d’Helena Pimienta, s’estrenarà al febrer a la capital espanyola i la temporada 2023/24 a Palma

El Teatre Principal de Palma amplia el seu suport a la creació i presenta una nova coproducció, en aquest cas amb el Teatro La Abadía de Madrid. Es tracta de “Coraje de madre”, de George Tabori, sota la direcció d’Helena Pimienta. 

En aquest muntatge teatral, Elsa Tabori, mare de l'escriptor i dramaturg, dialoga amb el seu fill sobre com va aconseguir salvar-se de ser deportada a un camp d'extermini. 

L’equip artístic compta amb els reconeguts actors Pere Ponce i Isabel Ordaz, i pròximament es farà un càsting a Palma per a completar l’equip. 

L’obra es podrà veure del 23 de febrer al 19 de març de 2023 al Teatro de La Abadía de Madrid, que ha presentat aquest dijous la seva programació. Al Teatre Principal de Palma arribarà la temporada 2023/24. 

El Principal està fent una forta aposta per fomentar la creació. Aquesta temporada, per exemple, ha impulsat la coproducció amb el Teatre Nacional de Catalunya “Zona inundable”, de Marta Barceló (28 de desembre);  “Les maleïdes”, de Sergio Baos, en coproducció amb la Sala Beckett (13, 14 i 15 de gener); “Només són coses”, coproducció amb Hermanas Picohueso (6, 7 i 8 d’octubre); “Escalar un gegant”, de Bernat Molina, amb coproducció amb Cultural-ment (3, 4 i 5 de novembre); i “Les preposicions”, amb Aina de Cos (9, 10 i 11 de desembre). Durant el primer semestre de 2023 també s’estrenarà la producció pròpia “Reis del món”, basada en la novel·la de Sebastià Alzamora. 

Aquests títols se sumen a d’altres impulsats a temporades anteriors com la producció pròpia “Clitemnestra. La casa dels noms”, d’Agustí Villaronga; “El combat del segle”, de Denise Duncan, en coproducció amb Grec 2020 Festival de Barcelona, Sala Beckett, Centro Dramático Nacional i Teatre Principal de Palma; la coproducció “Primavera de bèsties”, de Miquel Mas Fiol, o la producció pròpia de dansa “Baalconing”, de Catalina Carrasco.


News