July 20, 2023

Signem un acord amb la Fundació “la Caixa” per fer accessible el teatre a tothom

El programa #PrincipalSocial té com a objectiu facilitar l’accés al teatre i a la seva programació a 1.000 beneficiaris

La Fundació Teatre Principal de Palma i la Fundació  “la Caixa” a través de CaixaBank han signat un acord de col·laboració que té com a objectiu facilitar l’accés a gaudir de les arts escèniques a persones amb risc d’exclusió social, una iniciativa que s’emmarca dins del projecte #PrincipalSocial.

A la signatura d’aquest acord hi han assistit la vicepresidenta i consellera de Cultura i Patrimoni, Antònia Roca; el director del Teatre Principal, Josep R. Cerdà; el director de Banca d’Institucions, Silvio P. Sarralde; el director de la sucursal de CaixaBank de Jaume III, Sebastià Reynés; i Diego Riera, responsable d’Acció Social de CaixaBank a Balears.

La Fundació “la Caixa” aportarà 5.000 euros al projecte, que seran canalitzats a través de l'Acció Social de CaixaBank i que permetran que 1.000 beneficiaris puguin assistir a les diferents funcions de la programació del Teatre Principal. 

Gràcies a aquesta quantitat, els beneficiaris podran assistir a espectacles del Teatre Principal, tant a través del programa Apropa com gestionant directament l’assistència amb els serveis de mediació del Principal.

El projecte #PrincipalSocial preveu treballar perquè el Teatre Principal esdevingui un espai adaptat i accessible, i un entorn de reflexió per a diferents col·lectius i entitats. Un dels principals objectius és promoure l’impacte social de la música, el teatre, la dansa i el circ així com afavorir que creadors, gestors, companyies i col·lectius artístics col·laborin amb persones amb risc d’exclusió social.News