Aug. 29, 2023

Obrim audicions per a cantaires col·laboradors del Cor del Teatre Principal

El termini d'inscripció està obert fins al 13 de setembre

La Fundació Teatre Principal de Palma convoca audicions obertes a cantaires col·laboradors del Cor TP per a la temporada 23/24. 

Les sol·licituds es poden presentar a través d'aquest formulari fins al 13 de setembre de 2023. Un cop feta la inscripció, rebreu un calendari amb una cita reservada per a l'audició. 

Les audicions seran en dues dates: el divendres 15 de setembre de 2023 de 20h a 22h i el dissabte 16 de setembre de 10 a 13h, totes elles a la Sala dels Cors TP. Per a la prova és necessari preparar la peça que el director demana als aspirants: Va pensiero, de G. Verdi. La podeu descarregar aquí.

Us recordem que també tenim oberta la selecció de noves veus per als Cors filials de Petitons, Infantil i Juvenil, que comprenen edats d'entre els 5 i els 22 anys. Les proves per a les noves veus es faran en dos dies diferents. Es podrà escollir entre el dissabte 23 de setembre de 10 a 13 hores, o el dissabte 30 de setembre de 10 a 13 hores. Els aspirants només hauran de dur una fotografia carnet i se'ls atendrà seguint l’ordre d’arribada al Teatre Principal. En aquest cas, no és necessària la inscripció prèvia.

Més informació: cors@teatreprincipal.com


News