Sept. 19, 2023

Ens sumem per primer cop a la Nit de l'Art

Posarà en valor el seu patrimoni artístic i històric

El Consell de Mallorca vol apropar el patrimoni de l’illa a tots els ciutadans i donar-lo a conèixer. És per això que el Teatre Principal de Palma no podia quedar fora del programa de la Nit de l’Art de Palma i presentarà la proposta Les muses del Principal

Podeu veure el programa de mà d'aquesta nit tan especial aquí

La vicepresidenta del Consell de Mallorca, Antònia Roca, destaca que, per primera vegada, la sala pública posarà en valor la història de l’edifici i la seva relació amb la ciutat: “volem que el Principal sigui més que només programació, s’ha de ressaltar el seu valor patrimonial i arquitectònic i durant la Nit de l’Art es farà sobre tres elements que tenen a veure amb les muses de les arts: el sostre pintat de la Sala Gran, dissenyat per Fèlix Cagé; el frontó de la façana principal, de Ricard Anckermann, i l’estàtua Nu, de Jaume Mir”. Podeu consultar aquí més informació sobre aquesta estàtua. 

A més, es durà a terme un solo de dansa contemporània, per part de la ballarina Magdalena Garzón, vinculada a les residències artístiques del Teatre Principal. Serà en tres passis: les 18, les 20 i les 22 hores. Es tracta d’una presentació única i exclusiva per al Teatre Principal de Palma, un diàleg entre l’edifici, l’artista i el públic que farà honor a les muses del Principal. Tot això, mentre la taquilla del teatre romandrà oberta fins a les 23 hores i oferirà un descompte addicional del 5% a tothom que compri entrades durant la Nit de l'Art.


News