Oct. 20, 2023

Gala de mecenatge i suport a la recerca contra el càncer

És el primer acte de la campanya “ComMou-te per la recerca en oncologia” que promou l’IdISBa

L’Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) posa en marxa la campanya “ComMou-te per la recerca en oncologia”, que persegueix la difusió de la recerca científica contra el càncer i fomentar el mecenatge de la investigació.

El primer acte d’aquesta campanya serà una gala al Teatre Principal de Palma, en la qual hi haurà les actuacions de l’Escola de Dansa Francisca Tomàs, el Centre d'Estudis de Dansa Helena Obrador, l’Escola de Dansa Sant Jaume, l’Escola de dansa Callaiballa i l’Escola de ball Mallorca. 

L’acte serà el dimecres 25 d'octubre a les 19h. Comprant-ne entrades, es contribueix a la investigació contra el càncer que es fa a les Balears des de l’IdISBa.

La campanya s’allargarà fins al 12 de novembre, i ha estat presentada per la consellera de Salut, Manuela García, juntament amb la direcció científica de l’IdISBa, la doctora Antònia Barceló i el doctor Miquel Fiol, i les investigadores de l’IdISBa, la doctora Gwendolyn Barceló i la doctora Antònia Obrador.

Totes les persones que vulguin participar en la campanya poden accedir a la web www.commoute.com, on trobaran informació per a realitzar un donatiu o organitzar una activitat i visibilitzar la recerca en oncologia.News